Priscilla Theunissen

~ GZ-psycholoog ~


Mijn naam is Priscilla Theunissen en ik werk sinds 2010 als GZ-Psycholoog. Ik heb 10 jaar in de revalidatiezorg gewerkt en momenteel werk ik in de generalistische basis ggz. Ik ben getrouwd en moeder van Cas. Sinds zijn geboorte ben ik nog bewuster bezig met wat en wie ik belangrijk vind in mijn leven en welk rolmodel ik voor hem wil zijn. Een ‘goede’ moeder zijn, houd voor mij in dat ik ook goed voor mijzelf zorg. Werkplezier maakt daar een groot onderdeel van uit.

Daarom ben ik begin dit jaar gestart met mijn eigen onderneming: ‘De Backpack’. Voor mij een kans om nog meer inhoudelijk met zorg en innovatie bezig te kunnen zijn en vooral de dingen te doen die ik leuk vind.

 

Ik houd ervan om met kinderen en jongeren te werken, liefst groepsgewijs. In 2010 ben ik in aanraking gekomen met ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en sindsdien is het niet meer uit mijn leven weg te denken, zowel in mijn werk als privé. In deze (ervaringsgerichte)benadering staat je gedrag centraal en verbetering van kwaliteit van leven. Voor mij was het dus duidelijk dat ik een ACT groepstraining voor kinderen en jongeren wilde ontwikkelen.

Om de training zo ervaringsgericht mogelijk te houden (want zo leer je immers het meest), ben ik ervan overtuigd dat de combinatie van ACT met PMT een ‘match made in haeven’ is. Daarom heb ik de samenwerking gezocht met PMT praktijk La Via Jolie en kunnen wij jullie nu met trots onze prachtige groepstraining ‘JUST ACT’ aanbieden!

 

Ik kan niet wachten om jullie een ‘Backpack’ vol met nuttige tools aan te kunnen reiken die jullie zelf kunnen inzetten op jullie pad richting de belangrijke zaken in jullie leven.


Registratienummers:

  • BIG registratienummer: 39912342825
  • SKJ registratienummer: 130005997

Lidmaatschappen:

  • ACBS BeNe (De Nederlandstalige vereniging voor
  • Acceptance and Commitment Therapy)
  • ACBS (internationaal)
  • NVGzP (de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen)

KVK nummer: 81631529

AGB code zorgverlener: Volgt.

AGB code onderneming: Volgt.

Website: www.debackpack.nl (onder constructie)