Pascal Mols

~ Beweegcoach / bokscoach ~


Vast lopen in je eigen gevoel, burn – out klachten, geen woorden kunnen vinden bij het gevoel en emoties die alle kanten op gaan. Ook ik heb dit aan de lijve ondervonden. Door middel van sporten kan ik weer de regie pakken in mijn eigen leven en met mijn ervaring en kennis jou helpen met de regie in jouw leven weer terug te pakken.

Op papier ben ik Pascal Mols (50 jaar) en ruim 25 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening. Sport heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen.

Maar ik ben zoveel meer...

 

Onder andere een mentale coach die mensen middels sport uitdaagt om eens door een andere bril naar zichzelf te kijken, om ze uit hun comfortzone te trekken. 

 

Maar ook een beweegcoach. De fysieke uitdaging: (leren) boksen, conditie, krachttraining en bodyweight training. De mentale uitdaging: je wordt gespiegeld en je krijgt inzichten in je eigen gedrag en patronen waar je in vastzit, dit door middel van verschillende coaching technieken.

Ik ga uit van de driehoek tussen ervaren, leren en toepassen. Door het fysiek trainen krijg je inzicht in je eigen gedrag en hieruit halen wij samen de belangrijkste ervaringen om deze om te zetten naar doelen en acties. Ik ga je niet vervelen met ellenlange gesprekken, maar samen werken we doelgericht naar het door jou ingestelde eindresultaat.

 

Tijdens de training moet je je op je gemak voelen, vanuit veilig,- en geborgenheid. Het is mooi om te zien dat mensen op een gegeven moment 'stuk' durven te gaan tijdens een training. Dat ze hun lijf zover kunnen krijgen terwijl hun brein er allang klaar mee was. Aan den lijve ervaren wat sport kan doen met je mentale gesteldheid is wat mij betreft een van de mooiste tools die er is.

 

Uiteraard dit alles ondersteund door HBO niveau gerelateerde opleidingen en cursussen binnen de pedagogiek, coaching en sport.

De professionele no nonsens visie binnen La Vie Jolie spreekt mij erg aan. Daarnaast vind ik de diversiteit van professionals die elkaar aanvullen en op deze manier voor de cliënt het meest waardevolle kunnen bieden heel belangrijk. Samen de de hulp en progressie geven die ze nodig hebben.


Registratienummer(s): volgt nog

KVK nummer: 80330614

AGB code zorgverlener: 41788905

AGB code onderneming: 

Facebook/Instagram/LinkedIn: Reboot care-gym

Website: Volgt