Wobbelturnen DUO ®


Wat is Wobbelturnen DUO®?

 

Wobbelturnen DUO® is geschikt voor ouders en kinderen (tussen 5-9j). Tijdens de lessen gaan ouder en kind samen wobbelturnen. De volwassene turnt mee op de XL board. Terwijl het kind de oefeningen uitvoert op zijn eigen wobbelboard original. Het is een leuk sportmoment samen. De ouder is dus zelf ook actief in beweging, in tegenstelling tot de groep wobbelturnen voor 2-4j waar ouders vooral een begeleidende rol op zich nemen en niet zozeer zelf sportend.

Lesgeverscertificaat

Op woensdag 21 augustus 2019 heb ik mijn lesgeverscertificaat behaald. Dit wilt zeggen dat ik als docent Wobbelturnen het product Wobbelturnen DUO® mag aanbieden.

 

Praktische informatie

 

Wobbelturnen DUO® gebeurt op blote voeten. Je hoeft er dus verder geen speciaal materiaal voor aan te schaffen. Verder is het handig om sportkleding aan te trekken. 
Voor elke volwassene wordt er een XL-Wobbel en matje ter beschikking gesteld gedurende de hele les. 

Voor het kind wordt er een wobbel Original en een matje ter beschikking gesteld gedurende de hele les. Daarnaast is er ook ander sportmateriaal waarmee tijdens de lessen gewerkt wordt.

 

Denk eraan een flesje water en een handdoek mee te nemen!

 

Er worden max. 6 volwassenen en 6 kinderen toegelaten per les. 

Lessenreeks

Wobbelturnen DUO® wordt in een reeks van 6 lessen aangeboden. 

 

Kosten

  • Totale lessenreeks van 6 lessen = 80 euro voor één duo!
  • Proefles = 12,50 euro voor één duo!

 

Locatie

Gezondheidscentrum Bemelen

Oude Akerstraat 50

6268 NE Bemelen

Groep Wobbelturnen DUO® Geplande data in 2019 Tijd Locatie
Wobbelturnen DUO® (lessenreeks 1): 11 jan. - 15 feb. 2020 Zaterdag: 11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari 10.00u - 11.00u Gezondheidscentrum Bemelen, Oude Akerstraat 50

Inschrijven