Bedrijven


Burn-out en depressie zijn twee  groeiende maatschappelijke problemen. Het aantal burn-outs is fors gestegen de afgelopen jaren. 15 procent van de Nederlandse vrouwen zegt een burn-out te hebben of te hebben gehad. Twee jaar geleden was dit nog 9,4 procent. Het aantal opgebrande of overspannen mannen steeg in diezelfde periode van 6 naar 9 procent.

 

Middels psychomotorische therapie kan ik aandacht besteden aan preventie, maar ook aan behandeling van dit probleem. Voor meer informatie over hoe ik als therapeut te werk ga, ga naar de pagina's burn-out en depressieve gevoelens

 

Bent u b.v. bedrijfsarts of manager en heeft u vragen over psychomotorische therapie, of kent u iemand die baat zou hebben bij deze therapie? Neem gerust contact op met mij. 

 

Workshops

Naast de individuele vragen geef ik ook workshops. Denk hierbij aan onderwerpen als:

- Samenwerken

- (Zelf)vertrouwen

- Denken, voelen en handelen

Wilt u psychomotorische therapie inzetten als onderdeel van bijv. een themadag of studiedag? Neem ook hiervoor gerust contact op met mij. Dan bespreken we in een persoonlijk gesprek uw wensen, verwachtingen en ideeën en kan ik een op maat gemaakte workshop verzorgen.