Anne Adriaens

~ Psychodynamisch therapeut ~


Mijn naam is Anne Adriaens. Ik ben geboren in Weert en woon nu al weer heel wat jaartjes in Beek. Hier woon ik samen met mijn man Peter en onze prachtige zoon Daan en dochter Femke. Na het volgen van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik gaan werken in de jeugdhulpverlening.

 

Door mijn jarenlange ervaring binnen de (gedwongen) jeugdhulpverlening heb ik veel geleerd over het belang van communicatie, ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ en over wat de impact is van een persoonlijke disbalans op een persoon en het hele gezinssysteem. 

Ook in mijn persoonlijk leven ben ik mijn eigen drempels tegen gekomen, die ik heb mogen overwinnen en waar ik van heb mogen leren. Al deze ervaringen hebben mij in 2020 gebracht bij de Academie voor Psychodynamica. Vol enthousiasme ben ik hier gestart met de opleiding tot psychodynamisch therapeut. 

Begin 2022 heb ik besloten om mijn droom te gaan verwezenlijken; Mensen begeleiden op hun weg naar een goede relatie met zichzelf, eigen kracht en persoonlijke groei. Dit heeft geresulteerd in de opening van mijn eigen praktijk; Anne Coaching Therapie.

 

Ik geloof erin dat iedereen alle wijsheid en kracht in zich heeft om de mooiste versie van zichzelf te zijn. Soms zijn we de weg even kwijt door alles wat er in ons leven gebeurd. Met passie en persoonlijke aandacht help ik jou om deze wijsheid en kracht in jezelf te vinden en deze in te zetten vanuit vertrouwen.

Iedere keer weer ben ik dankbaar en ontroerd als ik zie hoe iemand na een aantal sessies meer in verbinding komt met zichzelf, en ‘als vanzelf’ gaat leven vanuit zijn of haar eigen kracht. De balans in het gezin herstelt en de liefde weer mag en kan stromen.

 

Anderen omschrijven mij als betrokken, sensitief, intuïtief, doortastend, soms confronterend, open en transparant. Ik ben altijd benieuwd naar wat iemand drijft. Wat maakt dat iemand doet, denkt en voelt zoals die doet? En op welke wijze jij de regie kunt nemen over jouw gedachten en gevoelens en hen kunt inzetten om jou te helpen in plaats van dat ze je belemmeren. Ik hecht waarde aan een no-nonsense houding, doen wat nodig is. Hierbij schuw ik de moeilijke en pijnlijke onderwerpen niet, als deze nodig zijn om uiteindelijk tot verandering en groei te komen.

 

 

De keuze om mij vanuit Anne Coaching Therapie te verbinden met La Vie Jolie was voor mij vanzelfsprekend. Het bied mij de kans om alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan binnen de jeugdhulpverlening te laten samenvloeien met al het moois wat psychodynamische therapie te bieden heeft. Juist deze combinatie draagt naar mijn visie bij aan een duurzame verandering, een solide basis waarop het gezin weer vanuit eigen kracht verder kan. En dit is precies waar ik blij van wordt! Dat we dit dan ook nog doen vanuit een mooie samenwerkingsvorm met verschillende zorgprofessionals, die ieder een eigen achtergrond en expertise hebben, maakt het plaatje compleet.

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

 


SKJ Registratienummer: 110003166

KVK nummer: 84930381

Nobco: 34138

AGB code zorgverlener: Volgt

AGB code onderneming: Volgt

Website: www.annecoachingtherapie.nl