Cindy Dolmans

~ Creatief (jongeren) coach ~


Hoi, ik ben Cindy Dolmans. Moeder van een zoon, een dochter en een bonus zoontje! Samen met mijn vriend wonen we in Gronsveld.

Na mijn opleiding SPH ben ik gaan werken als groepsleidster in de jeugdgevangenis in Cadier en Keer. Hier heb ik 12 jaar als groepsleidster gewerkt en de laatste vier jaar als juf crea, met als belangrijkste doel in een veilige en ontspannen sfeer creatief bezig zijn, even geen stress en spanning.

Een hele leerzame en leuke periode heb ik hier gewerkt. Maar ik miste het coachen, het 1 op 1 contact,  het begeleiden van de jongeren in hun ontwikkeling.

 

Het creatieve stuk is begonnen als hobby en de laatste jaren enorm gegroeid, ik ben een eigen onderneming begonnen, genaamd Creëer Je Zelf.

Ik ben begonnen met het geven van creatieve workshops voor kinderen en volwassenen.

In mijn achterhoofd hield ik al rekening met de naam, ik wil namelijk al jaren als zelfstandig coach aan de slag. Ik ben in 2014 begonnen aan de opleiding psycho sociaal counselor en diverse cursussen en trainingen. De leukste was toch wel ‘Creativiteit als middel’. 

Voor mij de ideale combinatie; creatieve coaching!

 

Door middel van creatieve activiteiten werken aan inzicht, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het visueel maken van de doelen waar aan gewerkt wordt. Creatief bezig zijn en niet alleen maar praten werkt vaak erg fijn.

 

Lekker in je vel zitten, gelukkig zijn, kunnen ontspannen…..dit is helaas niet voor iedereen vanzelf sprekend.

Samen op zoek gaan naar het hoe en waarom van bepaald gedrag en patronen. Hoe kunnen we dit ombuigen naar gewenst gedrag?

Ik heb mezelf geleerd hoe ik door anders te denken me ook anders ga voelen en anders tegen de dingen aankijk. Ik vond dit een hele fijne gewaarwording, het geeft rust.

Ook ik heb periodes gekend van angst, onzekerheid en spanning.

Het leven is een aaneenschakeling van ervaringen, sommige zijn zo overweldigend dat je ze niet alleen kunt verwerken.


SKJ Registratienummer: 110001299

KVK nummer: 81019416

AGB code zorgverlener: Volgt

AGB code onderneming: Volgt

Facebook/Instagram: Creëer Je Zelf Coaching

Website: www.creeer-je-zelf.nl