Nienke Gorter

~ Psychomotorisch therapeute ~


Hoi, 

Ik ben Nienke Gorter en ik woon momenteel in Maastricht. Als student ben ik bij PMT-praktijk La Vie Jolie terecht gekomen om hier mijn eindstage vorm te geven. Met hulp van goede steun en support heb ik mij binnen dit bedrijf mogen ontwikkelen tot een volwaardige PMT’ster. Ondanks dat ik nog niet weet wat de toekomst precies gaat brengen, weet ik wel dat een stukje van mijn hart binnen deze praktijk ligt!

Naast mijn interesse in de PMT besteed ik nog veel tijd in de keuken waar ik graag nieuwe recepten doe testen. Verder houd ik van muziek en dan met name een festival of een concert. Sporten staat ook hoog op mijn lijstje. Net zoals nieuwe cultuur snuiven, waarbij ik het liefste naar nieuwe plekken ga en als het kan zo ver mogelijk. Al met al kun je mij omschrijven als iemand die altijd bezig is.

 

In mijn werkwijze ben ik vooral op zoek naar een manier om aan te sluiten bij de cliënt, waar ligt de comfortzone en hoe komen we in de leerzone. Hier ligt ook meteen de kracht van mijn vakgebied. Ik kan op voorhand niet zeggen wat er gaat gebeuren of wat ik aan bewegingsvormen ga inzetten. Iedereen persoon is anders en iedereen heeft iets anders nodig, iedereen is UNIEnKe.


Registraties:

  • Nederlandse Vereniging Psychomotorische Therapie, NVPMT (onderdeel van Federatie Vaktherapeutische Beroepen, FVB): 111095
  • NIBIG (geschillencommissie): 730848

 

KVK nummer: 85543373

AGB code zorgverlener: 90113310

AGB code onderneming: 90071552