Nienke Gorter

~ Psychomotorisch therapeute in opleiding ~


Hoi,

 

Ik ben Nienke, 23 jaar, vierdejaars studente aan de HAN. Sinds afgelopen halfjaar ben ik onder supervisie een aantal cliënten gaan zien en heb ik mij vooral gericht op het vinden wie ik als therapeut ben en wat mijn missie en visie binnen dit vakgebied is.

Naast mijn interesse in de PMT besteed ik nog tijd aan scouting, waar ik teamleidster van een meidengroep ben. Verder houd ik van muziek en dan met name een festival of een concert. Sporten staat ook hoog op mijn lijstje. Net zoals nieuwe cultuur snuiven, waarbij ik het liefste naar nieuwe plekken ga en als het kan zo ver mogelijk.

 

Als ik al een dag vroeg klaar ben met werken of school dan ben ik meestal te vinden in de keuken om een nieuw recept uit te testen of om een oude klassieker te maken. Maar ondanks mijn drukke planning vind ik het ook heerlijk om een avondje met vriendinnen op de bank de hangen. Al met al kun je mij omschrijven als iemand die altijd bezig is.

Als student ben ik bij La Vie Jolie terecht gekomen om mijn hier mijn eindstage vorm te geven. Met hulp van goede steun en support heb ik mij binnen dit bedrijf mogen ontwikkelen tot een volwaardige PMT’er. Ondanks dat ik nog niet weet wat de toekomst gaat brengen, weet ik wel dat een stukje van mijn hart binnen deze praktijk ligt!

 

In mijn werkwijze ben ik vooral op zoek naar een manier om aan te sluiten bij de cliënt, waar ligt de comfortzone en hoe komen we in de leerzone. Hier ligt ook meteen de kracht van mijn vakgebied. Ik kan op voorhand niet zeggen wat er gaat gebeuren of wat ik aan bewegingsvormen ga inzetten. Iedereen persoon is anders en iedereen heeft iets anders nodig.