Julie van Dael

~ Psychomotorisch therapeut i.o. ~


 

Hoi,

 

Mijn naam is Julie van Dael, 24 jaar en ik woon in het dorp Swalmen dichtbij Roermond.

Momenteel studeer ik psychomotorische therapie aan de HAN in Nijmegen en mag ik dit schooljaar stage lopen bij La Vie Jolie.

 

 

Ik ben gestart op het CIOS dans. Tijdens deze mbo opleiding en tijdens mijn huidige opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen in de praktijk, door veel stage te lopen bij verschillende organisaties. Via deze weg ben ik erachter gekomen dat het werken en vooral bewegen met kinderen, jongeren en volwassenen met complexe (gedrags- en/of psychiatrische) problematiek binnen mijn ambitie ligt.

 

Naast deze opleiding houd ik er enorm van om te dansen. Ik ben dan ook begonnen toen ik 4 jaar oud was en nooit meer gestopt. Gestart met hip hop/urban en vanuit daar veel verschillende stijlen gaan uitproberen. Van ballet tot jazz-modern tot show. Na mijn opleiding op het CIOS ben ik gestart met het geven van verschillende danslessen wat ik tot heden ook nog steeds met veel passie doe. Het is dan ook een doel om het stukje dans bij mij als psychomotorische therapeut te gaan toevoegen binnen de behandeling. Ook ben ik een echte sportfanaat en houd ik enorm veel van verschillende muziek.

 

Het werken met deze jongeren en volwassenen geeft mij veel energie. Ieder individu kun je begeleiden, rekening houdend met de mogelijkheden en problematieken van deze persoon. Ik vind het motiverend om hiermee aan de slag te gaan. Ook vind ik het erg interessant om mij te verdiepen in het individu en zijn achtergrond en hoe dit systemisch in elkaar zit. Het zien van groei over een bepaalde periode, geeft mij voldoening. Ook als dit al uit kleine stappen blijkt. Ik ben op weg naar het vormen van een eigen visie. La Vie Jolie geeft mij hierin de ruimte en steun om hier verder mee aan de slag te gaan en deze visie verder te kunnen uitbreiden.