Sanne Vandewall

~ Kind en jeugd coach en natuurgeneeskundig therapeute ~


Hoi, mijn naam is Sanne Vandewall. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinder- en jeugdcoach en kinderverpleegkundige. Ik werk met kinderen, gezinnen, relaties en volwassenen. Ik werk al bijna 10 jaar met heel veel liefde in mijn eigen praktijk.

 

Ik ben getrouwd en wij zijn trotse ouders van 2 lieve, beginnende pubers. We zijn onlangs verhuisd naar een hele nieuwe plek, waar we hopelijk nog meer dromen gaan verwezenlijken en waar we als gezin aan een nieuw avontuur zijn begonnen ♡

Ik studeerde in 1995 af als algemeen verpleegkundige en ik ben daarna een jaar gaan backpacken in Australië. In 1996 emigreerde ik naar Australië, waar ik aan de universiteit verpleegkunde heb gestudeerd en ervaring heb opgedaan in een algemeen ziekenhuis. Na mijn terugkomst in 2000, kreeg ik een baan aangeboden op de kinderafdeling van het Atrium Ziekenhuis. Dit was een lang gekoesterde droom. In 2002 heb ik de gespecialiseerde opleiding tot kinderverpleegkundige afgerond en daarna heb ik met heel veel liefde 12,5 jaar op de kinderafdeling gewerkt. 

 

In 2006 heb ik dit 2 jaar gecombineerd met werken in een medisch kinderdagverblijf voor chronisch zieke kinderen. Hier kon ik nog meer liefde voor mijn vak kwijt en vooral een persoonlijkere band opbouwen met de kinderen en hun ouders.  Zo kon ik ouders en de kinderen extra ondersteunen in het ziekteproces, maar ook bij het gewoon kind mogen zijn. Uiteindelijk miste ik deze diepgang in de verpleging en ben ik de HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut gestart. Na het afronden van deze opleiding heb ik mijn eigen praktijk opgericht.  

 

In mijn praktijk help ik jou of je kind om de hulpvragen of problemen inzichtelijk te maken en gaan we op zoek naar oorzaken. Het gaat vooral om bewustwording, om herkenning, om aan te voelen en te ervaren dat je een keuze hebt. Zo kun je je oude onbewuste keuzes en patronen veranderen naar bewuste keuzes die je dicht bij jezelf brengen. Ik heb een breed aanbod aan methodes waarmee je dat kunt ontdekken. Rekening houden met persoonlijke voorkeuren en maatwerk vind ik hierbij heel belangrijk. 

Dat is ook waarom ik mij heb aangesloten bij praktijk La Vie Jolie. Het samenwerken, elkaar helpen en ondersteunen om zo een compleet mogelijk aanbod te kunnen aanbieden aan onze cliënten, is voor mij belangrijk. Van elkaar leren, zelf in beweging blijven, samen nieuwe dingen ontwikkelen en dit te door te kunnen geven, is iets waar ik naar uitkijk. 


Registratienummer BIG:  89036957530

BATC beroepsvereniging: BR 01884

KVK nummer: 56015496

AGB code zorgverlener: 90-046770

AGB code onderneming: 90-55389

Website: www.praktijksannevandewall.nl