Begeleiding met 4 poten


Begeleiding met 4 poten

 

Begeleiding met 4 poten is wel een hele speciale samenwerkingspartner. Sinds november 2021 heeft La Vie Jolie een grote therapieruimte en een gymzaal ter beschikking in het pand van Begeleiding met 4 poten. Deze locatie biedt hele mooie (nieuwe) mogelijkheden en een perfecte samenwerking!

 

Begeleiding met 4 poten is een organisatie die in 2012 is gestart met de begeleiding van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Het bedrijf is opgericht vanuit de visie dat jeugdhulpverlening niet alleen kwalitatief goed moet zijn, maar vooral ook laagdrempelig en leuk voor de kinderen dient te zijn.

 

De motivatie van de kinderen is belangrijk bij het bereiken van hun doelen. Hier spelen zij op in door actief met de kinderen aan de slag te gaan middels uiteenlopende activiteiten. Leren door te doen, is hun motto hierbij! Dit bedrijf onderscheidt zich al vanaf de start van de andere jeugdhulporganisaties door het werken met honden!

 

Wanneer er meer hulp nodig is dan Begeleiding met 4 poten biedt, dan kunnen zijn PMT praktijk La Vie Jolie inzetten voor de psychomotorische therapie. De hulpvraag van het kind en zijn of haar gezin is hierbij leidend.