Katinka Trommelen-Heijnen

~ Wandel- en paardencoach met achtergrond als GZ-psycholoog ~


Hallo! Mijn naam is Katinka Trommelen-Heijnen en ik ben mijn carrière in 2009 begonnen als enthousiaste, idealistische Social Worker, die graag mensen wilde helpen. Gedreven als ik ben, ben ik intussen een aantal opleidingen en een berg kennis en ervaring in de specialistische GGZ en medisch specialistische revalidatie rijker en mag ik me ook GZ-psycholoog & buitenpsycholoog noemen. Tegelijkertijd ben ik echtgenote, hondenmoeder en paardenmeisje, met een passie voor de natuur en buiten zijn.

In 2021 ben ik naast mijn baan als psycholoog een eigen praktijk voor wandel en paarden coaching begonnen, voornamelijk voor volwassenen. Het voordeel is dat ik als coach mijn expertise als psycholoog kan inzetten om iedereen te helpen, veel directer, sneller en laagdrempeliger, en bovendien buiten de gebaande paden. Letterlijk buiten, in de natuur, ervarings- en lichaamsgericht, en eventueel met behulp van paarden. Ik zet daarbij vooral interventies in vanuit de CGT (cognitieve gedragstherapie) en experiëntiële (persoonsgerichte) therapieën, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Mindfulness, maar dan wel pragmatisch en afgestemd op jou als individu. Persoonlijk, professioneel én positief dus, denkend in oplossingen en krachten, in plaats van problemen en klachten. Zo combineer ik mijn kennis en opleidingen met mijn grootste passies, mensen helpen en buiten zijn. Met de natuur en het paard als spiegel zet ik je stil bij jezelf, bij wat er gebeurt en wat dit betekent. Samen kunnen we zo meer inzicht en bewustwording verkrijgen in jezelf of bepaalde thema’s, problemen oplossen, patronen veranderen of bepaalde vaardigheden oefenen. De natuur en het paard beschouw ik als mijn co-therapeut, elk met hun eigen kwaliteiten en bewezen heilzame effect.

Daar ik geloof in krachten bundelen, zoals ik ook doe met jou als cliënt, de natuur en paarden, geloof ik ook in ontwikkeling en samenwerking met andere zorgprofessionals. De som is meer dan het geheel der delen! De dynamische, bevlogen en betrokken aanpak van de PMT praktijk La Vie Jolie, in een divers en deskundig team spreekt mij erg aan.

Vooral het samen werken buiten de gebaande paden, actief, creatief en in beweging, maakt dat ik me ook enthousiast bij dit team aansluit. Samen ons best doen voor jou als cliënt, zodat je weer het beste uit jezelf kunt halen en (terug) in je kracht komt!


Registratienummer:

  • BIG registratienummer: 59923114325

 

KVK nummer: 81853602

AGB code zorgverlener: 94103312 

Website: www.katinkascoaching.nl

Social media: Facebook @Katinkascoaching & Instagram @katinkascoachingconsultancy