Workshopdag La Vie Jolie, 18 november 2022


Waarom?

 

In het kader van de week van de vaktherapie (van 14 t/m 20 november), organiseert het team van La Vie Jolie een 'gratis' workshopdag! 

Waarom gratis? Het woordje 'gratis' prikkelt ons. Laat dat nou net ook het thema zijn van de week van de vaktherapie: PRIKKELS!

P = PSYCHOMOTORISCHE THERAPIE! 

De 'P' is natuurlijk van 'Psychomotorische therapie'! De vaktherapie waarmee Praktijk La Vie Jolie 4.5 jaar geleden mee gestart is! Kim Hendriks-Merk is als psychomotorische therapeute in 2018 gestart met haar praktijk. Inmiddels uitgegroeid naar een praktijk die verschillende vaktherapieën, maar ook andere mooie ervaringsgerichte therapieën aanbiedt. 

R = ROULETTE!

De 'R' is van, hoe raar het misschien ook klinkt, 'roulette'! We kennen allemaal wel het spel... Je gooit het balletje en hij rolt een bepaald 'vakje' in. Hebben we het woordje weer 'vakje!'. Ja... binnen ons team zijn er zoveel soorten therapeuten en soorten therapieën, dat wij samen opzoek gaan naar de 'beste' match! Want het hebben van een goed gevoel bij je therapeut en bij het soort therapie, is meestal al het halve werk!

I = INZICHT!

De 'I' hoort toch wel bij het woordje 'inzicht'. We geven onze cliënten inzichten in hun gedragingen, triggers, reacties, enz. Nu op deze workshopdag willen we jullie allemaal inzicht geven in wat Praktijk La Vie Jolie allemaal te bieden heeft. De sfeer die we jullie deze dagen laten ervaren, is de sfeer die onze cliënten ook voelen. Warm, huiselijk en volle aandacht!

 

K = KARAKTER!

De 'K' van 'karakter'. Nu gaan we even de psychologische kant op... Van invloed op het karakter zijn opgedane ervaringen, die samen met het karakter bepalend zijn voor uitingen.

Karakter + input = output!

La Vie Jolie kijkt naar het karakter, kijkt naar de input, maar kijkt ook naar de output en zoekt daarbij naar de juiste therapeut, de juiste therapievorm en de juiste aanpak/methode!

 

K = KIND!

De 'K' van 'kind'. Het kind kunnen wij allen niet loslaten in ons leven! Het kind komt in alle therapieën binnen La Vie Jolie op zijn of haar manier aan bod. Jullie zullen gedurende deze dag het 'kind' ook mogen voelen en het kind weer ervaren!

En ook hier... Iedereen op zijn eigen manier! 

 

E = ERVAREN!

De 'E' van 'ervaren'. Dit is wat vaktherapieën anders en uniek maken! Je ervaart lijfelijk wat andere manieren van denken, voelen en handelen met je doen en leiden zo tot gedragsverandering! 

Tijdens deze workshopdag gaan jullie ook vooral doen en ervaren! Wil jij eens ervaren wat jouw client bij ons ervaart?! JUST DO IT! 

 

L = LA VIE JOLIE!

Een praktijknaam met betekenis! Voor diegene die Kim (eigenaresse van La Vie Jolie) kennen, weten wat deze betekenis inhoudt. 

Buiten dat vinden alle therapeuten binnen team La Vie Jolie, dat je moet genieten van het leven! Het mooie leven! En ja... het leven is soms niet zo mooi als we zouden willen, maar elke imperfectie zorgt er wel voor dat we de kleine dingen in ons leven gaan waarderen! 

 

S = SAMEN! 

Als laatste de 'S' van 'samen'. Samen kom je verder! Binnen La Vie Jolie werken allemaal unieke zelfstandige ondernemers. Ondernemers die binnen La Vie Jolie mogen ervaren hoe fijn het is om als 'zelfstandige' toch samen te werken! Want daar zit de kracht van La Vie Jolie! Een multidisciplinair team die het allerbeste wilt voor het kind, het gezin, de volwassene! En dat doen we door te zoeken naar wat het beste past!

 

Coming together is a beginning...

Keeping together is progress...

Working together is succes!

~ Henry Ford ~

 

Wil jij heel graag ervaren wat we doen tijdens onze therapiesessies? Wil jij ervaren hoe uniek La Vie Jolie is? 

Meld je dan nu aan!

Aanmelden: