Sanne Smeets


Hallo!

 

Mijn naam is Sanne Smeets en ik woon in Stramproy samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en sta ik het liefst elke zondag op het voetbalveld. In de zomer kun je mij bij het water vinden om te zwemmen, te wakeboarden, surfen en een boekje te lezen in de hangmat. Ik hou van verre reizen maken en op avontuur gaan, maar ik vind het ook heerlijk om een leuke film of serie te kijken. 

 

Ik heb een afgeronde studie psychomotorische therapie en inmiddels twee jaar ervaring als psychomotorisch therapeut. Na 2 jaar gewerkt te hebben als psychomotorisch therapeut binnen een centrum voor vaktherapie, ben ik gestart als begeleider van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen en/of een medische beperking. Na een jaar als begeleider te hebben gewerkt, kriebelde het toch weer om aan de slag te gaan als psychomotorisch therapeut. 

Binnen 'La Vie Jolie' ga ik mijn kennis en karaktereigenschappen als therapeut en persoon gebruiken om cliënten te laten groeien op hun eigen tempo. Door contact te maken met cliënten middels sport en bewegen en samen te werken aan de doelen, ga ik helpen met hetgeen waarmee ze vastlopen. 

 

Al bewegende zoeken we grenzen op en gaan we uitdagingen aan. Gun jezelf een positieve BOOST!