Sanne Smeets

~ Psychomotorisch therapeute ~


Mijn naam is Sanne Smeets en ik woon in Stramproy samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en sta ik het liefst elke zondag op het voetbalveld. In de zomer kun je mij bij het water vinden om te zwemmen, te wakeboarden, te surfen en een boekje te lezen in de hangmat. Ik hou van verre reizen maken en op avontuur gaan, maar ik vind het ook heerlijk om een leuke film of serie te kijken. 

Ik heb een afgeronde studie psychomotorische therapie en inmiddels een aantal jaar ervaring als psychomotorisch therapeut. Naast mijn werk als psychomotorisch therapeut, werk ik als begeleider van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen en/of een medische beperking.

 

 

Binnen 'La Vie Jolie' zet ik mijn kennis en karaktereigenschappen als therapeut en persoon in om cliënten te laten groeien op hun eigen tempo. Door contact te maken met cliënten middels sport en bewegen en samen te werken aan de doelen, ga ik helpen met hetgeen waarmee ze vastlopen. 

 

Al bewegende zoeken we grenzen op en gaan we uitdagingen aan. Gun jezelf een positieve BOOST!


Registratienummer vaktherapie: 110920 (FVB)

NIBIG: 730479

KVK nummer: 81921853

AGB code zorgverlener: Volgt

AGB code onderneming: Volgt

Website: Volgt