Iris Willems

~ volwassencoach ~


 

Hoi, ik ben Iris Willems. Ik woon met mijn twee lieve kids in Beek. Van jongs af aan merkte ik dat ik het fijn vond om met mensen te werken. Na de studies Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Sociale Wetenschappen, kwam ik in meerdere functies op beleidsniveau terecht. Na verloop van tijd merkte ik dat ik het steeds meer begon te missen om écht iets voor iemand anders te kunnen betekenen. Ik besloot om mijn hart te volgen en nam afscheid van mijn baan en collega’s.

In de periode daarna volgde een leerzame tijd op persoonlijk vlak en als begeleider in de gehandicaptenzorg. In diezelfde tijd volgde ik verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling (waaronder Effortless Coaching, Mind Eye Power, Ervaringsleren en Natuurcoaching). Eenmaal op die weg, ontdekte ik mijn ware passie: het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar meer geluk & plezier in hun leven.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart voor coaching en begeleiding. Als mensen weer in hun kracht komen en van daaruit hun leven steeds meer naar eigen wens inrichten, maakt mijn hart een sprongetje! Als coach ben ik rustig, oprecht geïnteresseerd, positief, doortastend, invoelend en waar nodig confronterend.

Mijn visie is: het leven is eigenlijk heel simpel! Doe vooral de dingen die goed voelen, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Merk je dat dat op de een of andere manier niet lukt of dat je je niet vrij genoeg voelt om je leven anders in te richten, dan is het mogelijk om beperkende overtuigingen of (emotionele/fysieke) blokkades die je daarin tegenhouden op te ruimen zodat je meer vrijheid en plezier kunt ervaren. Gelukkig zijn er veel methodes en manieren om je bij dit proces te ondersteunen.

Bij La Vie Jolie wordt echt gekeken wat het beste bij iemand past en op basis daarvan het traject samengesteld. Iedereen die ergens tegenaan loopt, krijgt bij La Vie Jolie een persoonsgerichte behandeling op maat. Ik voel mij vereerd om daar een steentje aan bij te mogen dragen en onderdeel uit te maken van zo’n warm en prachtig team.


KVK nummer: 66058368

AGB code onderneming: 41522992

Website: www.iriscontessa.nl (onder constructie)